Jokivartisten kyläseura

Jokivartisten kyläseura => Murtomaahiihto => Aiheen aloitti: harry - Tammikuu 04, 2004, 16:56:19

Otsikko: Latureitin kunto 04.01. 2004
Kirjoitti: harry - Tammikuu 04, 2004, 16:56:19
Latureitit alkaa olla pohjattuna. Tampparilla on ajettu reittilanan kanssa kaikki osat lukuunottamatta erämaaväliä Oranki- Kamali- Tervaoja. Niinpä pohjat alkaa olla tosi hyvässä kunnossa ja seuraavat lumisateet mahdollistavat varsinaiset latujen teot. Toki moottorikelkoilla latuja on saatu hiihdettävään kuntoon jo n. 20 km:n verran , joten hiihtämään kyllä pääsee, ja  kevyttä  pakkaslunta satelee nytkin koko ajan, joten tilanne paranee kaiken aikaa. Varsinainen reitistön rakentaminen on tältä syksyltä ja talvelta ohi; opasteviittoja on vielä valtaosa kiinnittämättä ja infotaulut asentamatta, mutta muilta osin kaikki alkaa olla valmista.

JATKOSSA TULEMME TÄLLÄ FOORUMILLA JA TÄSSÄ OSIOSSA PÄIVITTÄIN KERTOMAAN REITISTÖN TILAN: SIIS MITÄ VÄLIÄ KUNAKIN PÄIVÄNÄ ON AJETTU, JOTEN TÄÄLTÄ VOITTE SEURATA LATUJEN KUNTOA LÄHES REALIAJASSA.
Otsikko:
Kirjoitti: Mika - Tammikuu 15, 2004, 03:33:57
Hienoa! :) Ihmettelinkin että kumma on, jos ei lumitilanne ole jo parantunut huomattavasti. Kyllä täällä Oulun suunnallakin tuntuu satelevan lunta päivittäin, ainakin nyt viimeisen viikon aikana.