Kirjoittaja Aihe: Frisbeehiihtoviesti 01.04.  (Luettu 2557 kertaa)

harry

  • Aktiivi
  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 1198
    • Profiili
    • http://www.tornionlaaksonjaloste.fi
Frisbeehiihtoviesti 01.04.
« : Helmikuu 26, 2017, 10:12:16 »
Jokivartisten Kyläseura ry, Lions Club Pello ja Meän Tornionlaakso järjestävät aprillipäivänä 1.4. klo 13.00 alkaen Ponnen Urheilutalon ympäristössä leikkimielisen ulkoilupäivän perheille sekä työ-, kylä- ja muille yhteisöille.

Tässä muodossaan toisen kerran järjestettävä frisbee-hiihtoviesti on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka kaikki haaste- ja osanottomaksut lahjoitetaan Punainen Sulka -kampanjan kautta nuorison hyväksi sekä paikallisten nuorten harrastustoimintaan.

Lions Club Pello haastaa mukaan tekemään hyvää:
1. Pellon kunnan vapaa-aikatoimi
2. Pellon Rotaryklubi
3. Kuljetusliike Kovalainen

Jokivartisten kyläseura haastaa mukaan seuraavat:
1. Orajärven kyläseura
2. Naamisuvanto Petri Uusitalo
3. Jar-Ka IF

Meän Tornionlaakso haastaa:
1. Pellopuu Oy
2. Seo Pello

Mukaan pääset maksamalla 30 euron haasteen Pellon Lions Clubin tilille FI50 1171 3000 1021 65. Haasta samalla vähintään kaksi yritystä tai yhteisöä mukaan. Ilmoita haastetut Anitta Ojanperälle sähköpostilla tu.pala@hotmail.com tai Aila Aallolle sähköpostilla aila.aalto@pp.inet.fi.

Maksamalla haasteen olet siis mukana hyväntekeväisyystapahtumassa. Varsinaista viestihiihtotapahtumaa varten ilmoita joukkueen nimi, keitä joukkueessa hiihtää sekä hiihtojärjestys. Tämä tieto Harry Ylisaukko-ojalle  pe 31.03. klo 18.00 mennessä sähköpostilla : harry@tornionlaaksonjaloste.fi tai puh. 040 729 0543.

Kisapaikalla on Jokivartisten Kyläseuran puffetti.

Tervetuloa mukaan! Tehdään tapahtumasta tänäkin vuonna hieno.

Itse viestinhiihtotapahtuma menee seuraavasti.

Joukkueeseen kuuluu 3 jäsentä ; ei ikä- eikä sukupuolirajoitusta. Matkaan lähdetään yhteislähtönä; hiihtotapa perinteinen; hiihtomatka n. 400 - 500 m/ osuus. Hiihdon jälkeen tullaan heittopaikalle jossa irroitetaan sukset ja heitetään kiekkoja niin kauan, että kolme kiekkoa on saatu koriin ; sen jälkeen viesti siirtyy seuraavalle viestinviejälle.
Mikäli joukkueita on enemmän kuin mitä radalle yhdellä kertaa sopii, järjestetään alku - ja tarvittaessa välierät, joiden perusteella finaaliin seuloutuu 4 joukkuetta.

Kiekot järjestäjien puolesta.
3 parasta joukketta palkitaan.

Maksettuasi 30 €:n haastekampanjamaksun,kerää siis joukkue ja ilmoita se ylläolevien ohjeiden mukaan Harry Ylisaukko-ojalle.

Tässä maistiainen ja mainosvideo vime vuoden viestinhiihtotapahtumasta: https://youtu.be/Tsje_d2mXw0

TERVETULOA TEKEMÄÄN HYVÄÄ JA VIETTÄMÄÄN MUKAVA ULKOILUPÄIVÄ« Viimeksi muokattu: Helmikuu 26, 2017, 10:25:55 kirjoittanut harry »