Kirjoittaja Aihe: Frisbeeviestihiihdon MM-kisat 05.04.2020  (Luettu 4014 kertaa)

harry

  • Aktiivi
  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 1186
    • Profiili
    • http://www.tornionlaaksonjaloste.fi
Frisbeeviestihiihdon MM-kisat 05.04.2020
« : Joulukuu 19, 2019, 11:11:05 »
Frisbeeviestihiihdon MM-kisat  05.04. 2020 klo 12.00

Jokivartisten Kyläseura ry, Pellon Ponnen jalkapalloilijat  ja Meän Tornionlaakso-lehti järjestävät su 5.4. 2020  klo 12.00 alkaen Ponnen Urheilutalon ympäristössä leikkimielisen ulkoilupäivän perheille sekä työ-, kylä- ja muille yhteisöille tai vapaavalintaisille kokoonpanoille.

Tässä muodossaan viidennen  kerran järjestettävälle FRISBEEHIIHTOVIESTILLE ON NYT ANNETTU MM-STATUS !!!!

Silti kyseessä on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka kaikki haaste- ja osanottomaksut ohjataan Pellon Ponnen jalkapalloilijoiden käyttöön pellolaisten nuorten hyväksi.

Samalla voit edelleen haastaa 3 yhteisöä tai yritystä. Ilmoita mukanaolostasi ja haasteista Pia Leppäniemelle :  pia.leppaniemi@pello.fi
Haaste- / osanottomaksun suuruus on 30 € ja se maksetaan jalkapallojaoston tilille FI17 5643 0920 0157 42

Haastetilannetta seurataan "  Meän Tornionlaakso " -lehdessä viikottain.

Haasteen maksamalla saat osallistumisoikeuden frisbeehiihtoviestiin.

Viestiä varten ilmoita joukkueen nimi, ketä joukkueessa hiihtää sekä hiihtojärjestys. Joukkueessa ei ole ikä- / eikä sukupuolirajoitusta.
Tämä tieto  pe 03.04. klo 18 mennessä sähköpostilla Harry Ylisaukko-ojalle   : harry@myllynpirtti.fi  tai Väinö Enbuskalle  ; vainoenbuska@hotmail.com

UUTTA : SEON ROLLSSISSA JA SHELL JOPPARISSA MYYDÄÄN KISAA EDELTÄVÄ VIIKKO MM-KISATUOTTEITA ( BURGERIA JA PIZZAA ) JA KISAPÄIVÄNÄ JA KISAN JÄLKEISEN VIIKON VIESTIIN OSALLISTUNEET HIIHTÄJÄT  SAAVAT SAMAT MM-KISATUOTTEET 10 %:N ALENNUKSELLA. 

Kisatapahtuma videoidaan jotta tulevien vuosien tapahtumia voidaan markkinoida tehokkaasti

Kisapaikalla on Jokivartisten Kyläseuran puffetti.

Tervetuloa mukaan! Tehdään tapahtumasta tänäkin vuonna hieno.

Itse viestinhiihtotapahtuma menee seuraavasti.

Joukkueeseen kuuluu 3 jäsentä ; ei ikä- eikä sukupuolirajoitusta. Matkaan lähdetään yhteislähtönä; hiihtotapa perinteinen; hiihtomatka n. 400  m/ osuus.
 Hiihdon jälkeen tullaan heittopaikalle jossa irroitetaan sukset ja heitetään kiekkoja niin kauan, että kaikki kolme kiekkoa on saatu koriin ; sen jälkeen viesti siirtyy seuraavalle viestinviejälle.

Mikäli joukkueita ilmoittautuu mukaan enemmän kuin mitä radalle yhdellä kertaa sopii, järjestetään alku - ja tarvittaessa välierät, joiden perusteella finaaliin seuloutuu 4 joukkuetta.

Kiekot järjestäjien puolesta.

3 parasta joukkuetta palkitaan ja kuten yllä käy ilmi, kaikki viestiin osallistuneet hiihtäjät saavat kupongin ( 1 / hiihtäjä ),  joka oikeuttaa tapahtumapäivän ja sitä seuraavan viikon ajan ostamaan Rollssista ja Jopparista MM-kisatuotteet 10 %:n alennuksella.

Maksettuasi 30 €:n haastekampanjamaksun,kerää siis joukkue ja ilmoita se ylläolevien ohjeiden mukaan.

Tässä maistiainen ja mainosvideo muutaman  vuoden takaa; silloin tapahtuma järjestettiin vielä Naamivaaran ulkoilualueella : https://youtu.be/Tsje_d2mXw0
Huomaathan, että videon päivämäärät tai muutkaan tiedot eivät koske tämän vuoden tapahtumaa !

TERVETULOA TEKEMÄÄN HYVÄÄ JA VIETTÄMÄÄN MUKAVA ULKOILUPÄIVÄ !


« Viimeksi muokattu: Tammikuu 29, 2020, 18:31:19 kirjoittanut harry »