Lisää tarjontaa :
Haapalan Tila ( Päivi ja Lasse Lantto ) järjestää Lounasvierailu Hevostilalla-
nimisen ohjelmapalvelun koko kevään ( vk:t 8-13 ) aina tiistaisin ja torstaisin.
Tornionlaakson Jalosteella loimulohi-ilta ke 05.03. klo 19.00
LOIMULOHI-ILTA KE 05.03. KLO 19.00
Vaihe 1. Kokoonnutaan Tornionlaakson Jalosteen toimipaikkaan, jossa
Harry Ylisaukko-oja fileeraa loimutettavat kirjolohet. Tämän jälkeen
fileet maustetaan suolalla ja sitruunapippurilla ja kiinnitetään
puunauloilla loimulautoihin.
Kyseisten työvaiheiden jälkeen siirrytään fileiden kanssa pihapiirin
toisella puolella olevaan kotaan, jossa loimuttaminen tapahtuu.
Vaihe 2. Kotaan siirtymisen jälkeen fileet asetetaan loimutusasentoon jossa
loimuttaminen kestää n. 45 min- 1 t . Fileiden kypsymistä odotellessa
tarjoillaan alkoholiton alkudrinkki; alkuruokana lohikeitto
sämpylälautasesta, lisukkeena kylmäsavukirjolohileipä, juomana maito,
vesi tai mehu.
Välillä nuotion loisteessa yhteislaulua ja vapaata seurustelua.
Pääruokana herkullinen loimutettu kirjolohi, lisukkeena perunasalaatti,
juomana maito, vesi tai mehu.
Jälkiruokana nokipannukahvit ja kahvileipä.
Kesto : 2,5 ? 3 t
Saatavuus: Varaukset ma 03.03. klo 17.00 mennessä .
Toteutetaan , mikäli ilmoittautuneita väh 6 hlöä ; mukaan mahtuu max 15 hlöä
Pakkasraja n. ? 15
Hinta : 35 ? / hlö ; jos samasta taloudesta väh. 2 osallistujaa, hinta 30 ? / hlö
PALVELUN TARJOAA :
TORNIONLAAKSON JALOSTE KY
ORANKITIE 13
95710 NAAMIJOKI
PUH. 016 / 588161, FAX 016/ 588167
Airi Ylisaukko-oja : 050 465 1075
Harry Ylisaukko-oja 040 729 0543
www.tornionlaaksonjaloste.fi harry@tornionlaaksonjaloste.fi VOIT VARATA LOIMULOHI-ILLAN KOKONAAN MYÖS OMALLE RYHMÄLLESI ( 4 ? 15 HLÖÄ ) ; HINNAT 70 - 36 ? / HLÖ